Title: The Demi Gods And Semi Devils - 天龍八部 Year: 1982 Episodes: 50 Genre: Wuxia Cast Spoiler: Show Cast Bryan Leung as Kiu Fung / Siu Fung Kent Tong as Duen Yu Felix Wong as Hui-juk Idy Chan as Wong Yu-yin Wong Hang-sau as Ah-chu / Chung Ling Chan Fuk-sang as Ah-tsi Sharon Yeung as Muk Yuen-ching Shek Sau as Muk-yung Fuk Patrick Tse as Duen Ching-sun Leung Shan as Dou Bak-fung Maggie Li as Mrs Wong Lui Yau-wai as Kam Bo-bo Bak Yan as Yuen Sing-chuk Bonnie Wong as Chun Hung-min Lam Kin-ming as Mrs Ma Lau Siu-ming as Duen Yin-hing Leung Oi as Yip Yi-neung Lau Kwok-shing as Ngok Lo-sam Yeung Yim-tong as Wan Chung-hok Kam Kwok-wai as Yau Tan-chi Cheung Ying-choi as Duen Ching-ming Shih Kien as Siu Yuen-san Kwan Hoi-san as Muk-yung Bok Lee Heung-kam as Queen (guest star) Ju Gong as Chu Man-lei Ho Lai-nam as Chu Dan-san Wong Man-yee as Ah-pik Ma Hing-sang as Tang Bak-chuen Eddy Ko as Kung-ye Kon Yu Tsi-ming as Bau Bat-tung Chiu Hung as Fung Bo-ngok Kwan Chung as Chuen Gun-ching Robert Siu as Bak Sai-king Gam Lui as Elder Chui Bak Man-biu as Elder Cheung Lui as Kau Mo-chit Bobby Tsang as Chung Man-sau Ho Pik-kin as Yuen-chi Kong Ngai as Yuen-fu Ng Yip-kwong as Sin Cheng Tam Yat-ching as Tam Kung Chan Lap-pan as Tam Po Yu Ming as Chiu Chin-suen Benz Hui as Tso Tsi-muk Yeung Chak-lam as Ye-lut Hung-kei Yip Ha-lee as Sweeper Monk Cheng Kun-sin as Mo-nga-tsi Wong Oi-ming as Tin-san Tung-lo Lai Siu-fong as Lee Chau-sui Lau Hak-suen as Ding Chun-chow Lee Sau-kei as So Sing-ho Lee Kwok-lun as Tufan prince Felix Lok as Hak-lin Tit-shu Kenneth Tsang as Western Xia king Tony Leung Wilson Tsui Eddie Cheung Francis Ng Chun Wong Amy Hu Chan On-ying Description Demi-Gods and Semi-Devils is a 1982 Hong Kong television series adapted from Louis Cha's novel Demi-Gods and Semi-Devils. The 50 episodes long series is divided into two parts, with their Chinese titles as 天龍八部之六脈神劍 (Demi-Gods and Semi-Devils: Six Meridians Divine Sword) and 天龍八部之虛竹傳奇 (Demi-Gods and Semi-Devils: The Legend of Hui-juk) respectively. File Type: DVD-RMVB Audio: Cantonese Pserve Links Depositfile Links Spoiler: Show Download Links Bitshare Links Spoiler: Show Download Links Filefactory Links Spoiler: Show Download Links Rapidgator Links Spoiler: Show Download Links Spoiler: OLD LINKS Filejungle Links Spoiler: Show Download Links Filesonic Links Spoiler: Show Download Links Wupload Links Spoiler: Show Download Links Uploadstation Links Spoiler: Show Download Links Fileserve Links Spoiler: Show Download Links
[TVB-A] Demi Gods And Semi Devils - 天龍八部 (1982) [50/50] *CANTONESE* old skoo , 1-50episodes Cantonese
[TVB-A] The Demi-Gods & Semi-Devils - 天龍八部 (1982) [50/50] *dvd-rmvb* Released: 1982 File Format: dvd-rmvb File Size: 200mb average Duration: 42mins average Audio: 44100Hz stereo [Cantonese] Video: 688x480 (4:3) 25.00fps 680Kbps Hardsub: Chinese :wackit:
Edwig, thanks so much for this great series. I'm having problem dl ep 29 on the first part. Can you check and fix it? Thanks again.