Title: 神雕侠侣 English title: The Return of the Condor Heroes Broadcast network: TVB Genre: Wuxia Episodes: 50 Year: 1983 Opening theme: Ho Yat Tsoi Seung Kin (何日再相見) performed by Teresa Cheung Cast Spoiler: Show Cast Andy Lau as Yeung Kuo Idy Chan as Siu-lung-noi Bryan Leung as Kwok Ching Susanna Au-yeung as Wong Yung Annie Liu as Kwok Fu Isabella Wong as Kwok Seung Kenneth Tsang as Wong Yeuk-see Chun Wong as Chow Pak-tung Lau Dan as Hung Tsat-kung Yeung Chak-lam as Au-yeung Fung Lau Siu-ming as Yat-dang Lui Yau-wai as Lee Mok-sau Cheung Lui as Kam-lun Fat-wong Ha Yu as Yau Chui-kai Wong Oi-ming as Ching Ying Chan Fok-sang as Luk Mo-seung Kwong Chor-fai as Wan Chi-ping Kam Kwok-wai as Chiu Chi-king Felix Lok as Lei Chi-seung Simon Yam as Ye-lut Chai Amy Wu as Ye-lut Yin Kent Tong as Fok-do Alex Man as Luk Lap-ting Benz Hui as Kung-suen Chi Law Lan as Kau Chin-chak Yu Mo-lin as Granny Suen Ching Hor-wai as Suen Bat-yee Leung Siu-tik as Wong Chui-yat Chan On-ying as Sor-ku Regina Tsang as Ying-ku Richard Ng as Luk Koon-ying Susanna Kwan as Lam Chiu-ying Lau Kwok-sing as Tat-yee-ba Chu Siu-bo as Kung-suen Luk-ngok Kam Kwok-wai as Chiu Chi-king Shih Kien as Kau Chin-yan (Chi-yan) Lee Lung-kei as Wong Chung-yeung Wong Man-yee as Yuen-ngan Ping Chan Yuk-lam as Hung Ling-bo Ma Chung-tak as Mou Sam-tung Mak Tsi-wan as Mou Sau-man Lee Shu-ka as Mou Duen-yu Kong Ngai as Or Chun-ngok Law Wai-ping as Chu Tsi-lau Kiu Hung as Dim-chong Yu-yan Chan Yau-hau as Ye-lut Chor-choi Chan Tik-hak as Lo Yau-kiuk Cho Kai as Elder Pang Ho Pik-kin as Indian Monk Tam Bing-man as Wan Hak-sai Lam Wai-kin as Siu-seung-tsi Chan Kwok-kuen as Ma Kwong-tso Wong Chi-wai as Nai-mo-sing Philip Chan as Luk Chin-yuen Kau Hung-ping as Ho Yuen-kwan Poon Wang-pan as Kwok Po-lo Yip Tin-hang as Kublai Khan Wai Lik as Mongke Khan Ma Hing-sang as Lui Man-wan Eddy Ko as Fung Mak-fung Synopsis The Return of the Condor Heroes is a Hong Kong television series adapted from Louis Cha's novel of the same title. It was first broadcast on TVB in 1983 in Hong Kong. File Type: RMVB Audio: Cantonese Pserve Links
These are the dvd uncut version. Nice. Great post. Does this series have the logo scanning across the top, like all rmvb files. Something about deleting it in 24 hours.
thanks for the series. I have it in the vcd version but I did not like it cuz it cut out some parts of the movie. Thanks for the uncut version.
[TVB-A] The Return of the Condor Heroes 神雕侠侣 (1983) [TVB][神雕侠侣][粤语字幕][DVD-RMVB]_小雨初晴 主演:刘德华, 陈玉莲, 梁家仁 类型:电视频道 - 香港电视剧 年份:1983 地区:香港 语言:粤语 剧情介绍 陈玉莲白衣胜雪,清丽处几不食人间烟火;刘德华独臂行侠,倨傲时浑不畏世俗陈套。品英雄美人,论武功气慨,问情为何物。十八年之后再看经典神雕,十六年之约更断人肠。 南宋年间,内忧外患,武林上互相仇杀。郭靖(梁家仁)与黄蓉(欧阳珮珊)一家却在桃花岛上过着宁静的生活。及后,为了寻访黄药师而重返中原,巧遇杨康之子杨过(刘德华)郭靖见他年幼乏人照顾,把他带回桃花岛抚养。后因杨过个性顽劣,郭靖送他到重阳宫拜师学武。 杨过个性倔强,常常触怒师父,为避祸而闯入后山禁地,被孙婆婆救入古墓,得古墓主人小龙女(陈玉莲)收他为徒,授以古墓派绝学,并与小龙女研习玉女心经,彼此心意相连,渐生情愫,可惜这段师徒之恋却为世俗所不容,更因迭生变故而被迫分离。 杨过先后得西毒欧阳锋、东邪黄药师、北丐洪七公等江湖奇人传授武功,练就一身武艺。期后,他一心寻访 ......
can some one please upload ep 23 it saids that it's unavailable.. Also did anyone have issues with Ep 16 thanks
Thanks for posting. These are good quality. Just wondering if you can reupload episode 12 & 23? They are inactive. Thanks!